Julegaver til fiskeinteresserte

Er du ute etter julegavetips til en mann som har alt han trenger, og som egentlig ønsker seg en opplevelse mer enn noe annet? Vi har de perfekte tipsene her! Kjøp et gavekort på en fiskeopplevelse til ham!

Dersom han eller hun du skal kjøpe julegave til, er interessert i fiske, så tror vi noen av disse opplevelsene vil passe mer enn noe annet. Vi har gavekort til fisketurer både her i Norge så vel som i vårt kjære naboland, Sverige. Hva med en fiskeweekend for to i Dals Långed i Sverige, der lån av båt, grillmiddag og frokost er inkludert i prisen? Prisen gjelder altså for to personer, så her er det rom for å invitere med en kompis eller noen du er glad i, og som du helst vil tilbringe helgen sammen med. To personer kan også hygge seg på hummerfiskeweekend i Grebbestad – her er det duket og dekket for en romantisk weekend med både middag og frokost etter at dere har fanget hummeren selv. Når kvelden kommer, kan dere trekke dere tilbake på et flott dobbeltrom på hotell.

Grebbestad i Sverige

Sjøen utenfor Everts sjøbod er full av havets delikatesser. Sjøkreps, krabbe, hummer og blåskjell er godbiter servert omtrent rett fra vannet.

Grebbestad i Bohuslän er Sveriges østershovedstad, og den ettertraktede varen går altså for å være helt i toppklassen.

I Norge har vi gavekort på både fluefiskekurs på Svarstad og fiskeweekend på Senja. Begge deler er en flott opplevelse som er vel verdt å dele med noen. Du kan også gi bort en havfisketur med guide i Haugesund. Her får man bli med ut i båten til de beste fiskeplassene langs Haugesundskysten, og en lokalkjent guide gjør opplevelsen optimal!

youwish.no har gavekort på det aller meste innen opplevelser – og vi vet at våre gaver blir satt pris på!