Seiling i Karibia – for de fiskeinteresserte

Legg turen til Karibia i sommer, og opplev den ultimate ferieturen der du kan slappe av, nyte omgivelsene, bade og fiske! Alt dette kan du gjøre fra seilbåten som er eksklusivt tilgjengelig for bare deg og reisefølget ditt for anledningen.

Lei en seilbåt til deg og familien din – eller vennegjengen – og få med mannskap om bord. moresailing.no kan hjelpe deg med å finne den riktige båten for deg og dine. Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi skreddersy en reise for deg og ditt reisefølge. Eller velg blant en av våre spennende turer mellom vulkanske øyer og hvite sandstrender i det sørlige karibiske hav.

Enten du er en lidenskapelig fisker eller om du har sånn passe interesse for fisking, så er fisketur i Karibia vel verdt turen! Her får du opplevelser for livet, og fiskene du kan risikere å få på kroken, er eksotiske og kule! I Karibia finnes fisker du ikke engang har hørt om, ei heller sett før. For spesielt interesserte kan vi nevne at de aller mest eksotiske fiskene som alle ønsker et glimt av er

  • Barracuda
  • Bonefish
  • Snook
  • Tarpon

Tunfisk

De aller mest vanlige fiskene å få er allikevel

  • Marlin
  • Sailfish
  • Tunfisk

Er du riktig så eventyrlysten, kan du håpe på å få en hai på kroken. I det karibiske hav finnes både tigerhai, revhai, sitronhai og hvithai. Selv om det kanskje ikke frister å få en hai på kroken så kan det være et spennende skue å se dem fra seilbåten. Sørg for å ha med deg både kikkert og et godt kamera! På denne turen får du garantert mange øyeblikk som du har lyst til å forevige.

Seiling i Karibien er for mange en opplevelse som bare dukker opp én gang i livet. Gjør mest mulig ut av din tur – la moresailing.no ta seg av deg og dine og gi dere en reise for livet! Vi ønsker dere velkomne, uansett om formålet er fisking, avslapping, eller om dere ønsker å lære å seile!